Már az első napon taroltak a fiatalok az ORV-n

Már az első napon taroltak a fiatalok az ORV-n

2012. 09. 16.
Megosztás

Kilenc arany-, kilenc ezüst- és három bronzéremmel zárta a szegedi Olimpiai Reménységek Versenyének első napját a magyar csapat.

Fiú kajakban négy, kenuban három, míg női kajakban két győzelmet ünnepelhettek a mieink.
Szoros versenyeket, izgalmas csatákat hozott a szegedi Olimpiai Reménységek Versenyének első napja, amelyen az 1000 méteres finálékat rendezték meg. Egyéniben Gecső Tamásnak, Janza Richárdnak, Hajdu Jonatán Dánielnek, Homonnai Lucának és Takács Tamarának köszönhetően öt magyar elsőség született, de kiválóan szerepeltek párosaink és fiú kajaknégyesünk is, amely imponáló fölénnyel tudta megnyerni a számot.

„Élmény volt ez a nap – összegzett Hüttner Csaba ifjúsági kapitány.
- Örömteli, hogy mindhárom szakágban volt magyar aranyérem, ráadásul kiváló versenyeket, színvonalas csatákat láthatott a közönség. Versenyzőink annak ellenére tudtak ilyen jó produkciót nyújtani, hogy többen is torokfájásra panaszkodtak, de a betegség egyáltalán nem látszódott meg a teljesítményeken.”

A hangulatra persze egy szavunk sem lehet, a lelátók már pénteken megteltek így a Szegeden sokszor megcsodált, varázslatos hangulatban lapátolhattak a fiatalok, akik számára minden bizonnyal meghatározó élményeket ad majd ez a hétvége.

(Forrás: molcsapat.hu)