Már lehet jelentkezni a Magyar Olimpiai Akadémia 69. Vándorgyűlésére

Már lehet jelentkezni a Magyar Olimpiai Akadémia 69. Vándorgyűlésére

2017. 09. 30.
Megosztás


Egy hónap múlva, október 28-án, szombaton rendezik a budapesti XVI. kerületben a Magyar Olimpiai Akadémia (MOA) 69. Vándorgyűlését, melynek keretében sor kerül a 10 éves Varjú Vilmos Olimpiai Baráti Kör (VVOBK) fotókiállítására és a Szentmihályi Konrád Ferenc Uszoda névadó ünnepségére is. A szervezők 2017. október 20-dika (péntek) 24 óráig elektronikusan várják a jelentkezéseket.

Az eseményen köszöntőt mond dr. Aján Tamás, a Magyar Olimpiai Akadémia elnöke, a NOB tiszteletbeli tagja, a MOB elnökségének tagja, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke, Vékássy Bálint, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, Kovács Péter, Budapest XVI. kerületének polgármestere és Hóbor Béla, a VVOBK elnökségi tagja.

A Szentmihályi Konrád Ferenc Uszoda névadóünnepségén beszédet mond Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő, a BVSC-Zugló elnöke, illetve a Magyar Vízilabda Szövetség képviselője is.

Az előadók között Fábián László, a MOB sportigazgatója, a győri EYOF magyar csapatának vezetője a júliusi eseményre tekint vissza, annak tapasztalatait ismerteti, Orendi Mihály, a MOB téli sportokért felelős alelnöke, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgatója a 2018. évi téli olimpia előkészületeiről, a magyar esélyekről fog beszélni. Kovács Péter polgármester a Kertváros sportfejlesztéseit mutatja be.

A programban Győr Béla összeállításában megemlékezés és díjátadás is szerepel; a záró gondolatokat Lehmann László összegzi.

A MOA 69. Vándorgyűlésének részletes programja ide kattintva letölthető.
A jelentkezési lapot ide kattintva találja.

(MOA, fotó: MOB/Szalmás Péter)