Meghivo sport es lelek

Meghívó a II. Magyar Sportpszichológiai Konferenciára

2023. 10. 26.
Megosztás

A MOB Kettőskarrier-programjának szakmai partnere, a Sport és Lélek – Sport-pszichoterápiás Egyesület második alkalommal szervez kétnapos konferenciát 2023. november 17-18-án Pécsen. A szervezők kimondottan várják az edzőket, sportolókat, sportvezetőket és sportszülőket a II. Magyar Sportpszichológiai Konferenciára.

Sportolók, Edzők, Testnevelők, Sportszülők,

Sportvezetők, Sportpszichológusok!


Az olimpiai felkészülés hajrájához érkeztünk, fokozódik a nyomás, egyre erősebb a teljesítménykényszer a sportszektor minden szereplőjén. Az eredményesség érdekében sem téveszthetjük szem elől, hogy

A sportoló elsősorban ember

Ezért a mi jelszavunk: Hajrá, de egyensúlyban! Hisszük és valljuk, hogy a célok eléréséhez továbbra is a fejlődést kell középpontba állítani és nem a sportoló mögött nézzük az embert, hanem az embert tekintve látjuk a sportolót.

A Sport és Lélek – Sport-pszichoterápiás Egyesület szervezésében szeretettel meghívjuk

II. Magyar Sportpszichológiai Konferenciánkra

Szakembereink mellett olimpikon élsportolóink és edzőik mutatják be a fejlődésközpontúságot a gyakorlatban. Az elmúlt évek közös gondolkodása, együttműködése, megélése, tapasztalata is alátámasztja: a sikerhez, a célok eléréséhez nem csak egy út vezet. Előadásainkban beszélünk arról, hogyan kapcsolódik be a sportpszichológus az egyesületi életbe, az edző és sportoló munkájába, hogy egy újragondolt pedagógiai módszer milyen változást képes elérni, és mekkora szerepe van az életkori sajátosságoknak a sportban. Minden sportolóban egy hős él, de támogatás kell, hogy megjelenjen. A tavalyi konferenciánkon ennek érdekében együttműködésre szólítottuk fel az edzőket, szülőket, a sportvezetőket és egyéb sportszakembereket.

Hiszünk abban, hogy változást összefogással, egymás meghallgatásával lehet elérni, ezért várjuk szeretettel kétnapos konferenciánkon.

Időpontja: 2023. november 17-18.

Helyszíne: 7624 Pécs, Szigeti út 12. PTE ÁOK (Általános Orvostudományi Kar) új oktatási épület aulája.

A részletes program és a jelentkezési lap itt megtalálható.