Nagy múltú budapesti sportegyesületek vezetői tárgyaltak a Sportért Felelős Államtitkárságon

Nagy múltú budapesti sportegyesületek vezetői tárgyaltak a Sportért Felelős Államtitkárságon

2012. 12. 04.
Megosztás

Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkárának hivatalában hétfőn öt nagy múltú, kiemelkedően eredményes fővárosi sportegyesület elnöke folytatott közös eszmecserét. Kubatov Gábor (Ferencvárosi Torna Club), Molnár Imre (Budapesti Honvéd Sportegyesület), Őze István (Újpesti Torna Egylet), Deutsch Tamás (Magyar Testgyakorlók Köre) és Markovits László (Vasas Sport Club) a megbeszélés során vázolták elképzeléseiket klubjuk jövőbeni működéséről, valamint fejlesztési terveikről.

Simicskó István arra kérte a jelenlévőket, hangolják össze törekvéseiket, hogy azokról a Sportért Felelős Államtitkárság – egyeztetve a MOB-bal és a sportági szakszövetségekkel – tájékoztatni tudja a Kormányt.

Az államtitkár hangsúlyozta, Magyarország Kormánya fontos szerepet tulajdonít a sportegyesületi műhelyeknek és elismeri az ott végzett tehetséggondozó munkát. Egyúttal köszönetét fejezte ki azoknak a vezetőknek, edzőknek, sportszakembereknek, akik a sikeres olimpiai és paralimpiai felkészülésben szerepet vállaltak.

(Forrás: Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárság)