Dover 001

Nyelvoktatással bővültek a Kettőskarrier-program szolgáltatásai

2024. 09. 18.
Megosztás

A Dover nyelviskola lehetőségeivel bővülnek a Magyar Olimpiai Bizottság Kettőskarrier-programjának szolgáltatásai. A Dover Nyelvi Centrum Kft. ügyvezetőjével, Dohár Péterrel írt alá együttműködési megállapodást a MOB részéről Fábián László főtitkár és dr. Géczi Mariann stratégiai igazgató, a program vezetője a MOB székházában szeptember 18-án.

Az olimpiai család nem volt ismeretlen a Dover számára, hiszen az együttműködés korábban – az athéni olimpia előtt, 2003-tól – már működött a MOB és a nyelviskola között.

Dover 003
MOB-Média/Szalmás Péter

„Több olyan sportolónk van a Kettőskarrier-programban, akik a nyelvtanulást is kiemelten fontosnak tartják. A MOB ebben is a segítségükre szeretett volna lenni, ezzel is fejlesztve a programot, bővítve annak lehetőségeit. Megkerestük a Dover nyelviskolát, amely örömmel csatlakozott a programunkhoz. E-learning formában angolul és németül már el is kezdődött az oktatás. Minden sportolót felmértek, a saját szintjükhöz igazítják az oktatást, tudásuknak megfelelően kapják meg a tananyagot” – mondta Fábián László, a MOB főtitkára.