Olimpiai értékek és tradíciók – terítéken a sporttudósok konferenciáján

Olimpiai értékek és tradíciók – terítéken a sporttudósok konferenciáján

2022. 11. 17.
Megosztás


A sport értékei, tradíciói és különleges rendje a XXI. században címmel rendez konferenciát november 23-án a Magyar Sporttudományi Társaság és annak Sportinnovációs és Életminőség Szakbizottsága a Magyar Sport Házában. Az eseményen előadást tart a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, az olimpiai bajnok öttusázó, Fábián László is.

A konferenciát dr. Tóth Miklós, a Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT) elnöke, a MOB közgyűlésének tagja, korábbi MOB-alelnök nyitja meg. Az előadók közt szerepel Böjte Csaba atya, dr. Mészáros János, a Nemzeti Versenysport Szövetség, a Magyar Karate Szövetség és a MOB Jogi Bizottságának elnöke, Győrfi János, az MSTT alelnöke és Bali János, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet igazgatója is.

Fábián László A sport mindenre megtanít – Érték, tradíció, rend az olimpiai sportban címmel osztja meg gondolatait.

Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) I. emeleti konferenciaterem.
Időpont: 2022. november 23. (szerda) 13.00 – 18.00.

A konferencia élőben nyomon követhető lesz az MSTT Facebook-oldalán. A szervezők a változtatás lehetőségét fenntartják, amelyről minden regisztrálót időben értesítenek. A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció 2022. november 21. 14.00 óráig lehetséges.

A teljes program ide kattintva megtekintehő.

Bővebb információk: [email protected], mobil: +36 30 991 0203.

(MOB; fotó: MOB/Szalmás Péter)