Farkas László egyesben negyed-, párosban elődöntős Nürnbergben

Parasport: Papírforma a fedett OB-n

2013. 11. 26.
Megosztás

Farkas Lászlót nem tudták megszorítani a hétvégi kerekesszékes tenisz versenyen.

November 23-24-én az Építők Teniszcsarnokban került megrendezésre a fedettpályás országos bajnokság, melyen 10 játékos szerepelt, köztük a világranglistán az 50-ben szereplő Farkas László is, aki végül szettveszteség nélkül abszolválta a versenyt.

A körmérkőzéses alapszakaszban az „A” csoportot Laci nyerte, megelőzve Lelik Ferencet, Molnár Attilát és Mézes Jánost, a „B” csoportban a szintén válogatott kerettag Farkas Attila győzedelmeskedett Braun János és Bovier György előtt, míg a „C” csoportban Navratyil Sándor lett az első, megelőzve az első versenyén kitűnően teljesítő Németh Rolandot és Szabó Bélát.

A másnapi rájátszáson a felső házban Farkas Lacit nem tudták megszorítani sem, a kiváló játékos 4-0 4-0-ra verte Farkas Attilát és 4-0 4-2-re Navratyil Sándort, míg az ezüstéremről döntő meccsen Sanyi 4-2 4-2-re nyert Attila ellen.

Az OB végeredménye: 1: Farkas László, 2: Navratyil Sándor, 3: Farkas Attila, 4: Szabó Béla, 5: Lelik Ferenc, 6: Braun János, 6: Németh Roland, 7: Molnár Attila, 8: Bovier György, 9: Mézes János

(Forrás: mtsztenisz.hu)