Parizs megnyito stock

Párizs 2024 – Jegyvásárlás

2023. 11. 03.
Megosztás

A világ legnagyobb bajnokai, életre szóló élmény – mindez elérhető közelségben, Európa szívében. Majd’ 10 millió jegyből már csak kettő keresi gazdáját a 2024-es párizsi olimpiára. Cikkünkben bemutatjuk az ötkarikás játékok jegyértékesítési folyamatának legfontosabb tudnivalóit.

Két lehetőség közül választhatnak azok a sportrajongók, akik élőben szeretnének szurkolni a világ legnagyobb sporteseményén, ráadásul mindezt a lehető legegyszerűbben tehetik meg: az olimpiai játékok történetében először ugyanis kizárólag online lehet belépőjegyet vásárolni, önálló jegyek vásárlására a hivatalos központi jegyportálon keresztül van lehetőség, akik pedig a belépőjegyek mellé egyéb szolgáltatásokat is vásárolnának, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság kizárólagos partnerén, az On Location szolgáltatón keresztül számos vendéglátási csomag közül válogathatnak.

Az egyéni jegyek esetében az értékesítési folyamat második fázisában járunk, most már sorsolás nélkül lehet belépőket vásárolni. Érdemes résen lenni: a különböző eseményekre szóló jegykontingenseket szakaszosan nyitják meg a szervezők.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a szervezőbizottság fokozottan felhívja a figyelmet arra, hogy a fent felsorolt hivatalos csatornákon kívül máshonnan NE vásároljanak jegyet az érdeklődők, mert fennáll az átverések, csalások kockázata. Hangsúlyozzák továbbá, hogy azon jegytulajdonosok, akik nem a hivatalos platformokon értékesítik tovább a belépőket, jogsértést követnek el, amit a francia hatóságok súlyosan szankcionálhatnak.

Megnyitották a párizsi olimpia belépőjegyeinek hivatalos viszonteladói platformját is.

Az oldalon élő, valós időben nyílik lehetőség a jegyek adás-vételére, így innentől kezdve érdemes a platformot a játékok végéig követni.

A felület ide kattintva elérhető.