Bartha csaba sportvezetoi ert 2023

Párizsi helyzetjelentés a sportvezetői találkozón

2023. 11. 22.
Megosztás

A sportági szakszövetségek vezetői számára évértékelő sportvezetői találkozót rendezett az állami sportirányítás a mátraházi Ózon Hotelben november 20-21-én. A kétnapos fórumon dr. Bartha Csaba a 2024-es párizsi olimpiai felkészülésről adott tájékoztatást.

„Több, mint egy éve újult meg a magyar sportirányítás. Termékeny év volt, amelynek során rendszeresen kerestük az alkalmat arra, hogy a legfontosabb szakmai kérdésekről, feladatokról és kihívásokról egyeztessünk a sportvezetőkkel. A célunk, hogy a résztvevők első kézből kapjanak információkat eredményeinkről, stratégiai célkitűzéseinkről, az előttünk álló feladatokról. E mellett pedig olyan, a mindennapi munka során is használható tudást is szeretnénk megosztani, mint a sporteseményekben rejlő marketingpotenciál hatékony kiaknázása, a szervezetfejlesztés, valamint a vezetői kompetenciák fejlesztése” – írta honlapján a rendező Nemzeti Sportügynökség.

Schmidt adam sportvezetoi ert2023

Az eseményen dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár köszöntötte a résztvevőket, majd értékelte az évet. A Sportoló Nemzet Programot Schmidt Gábor sportért felelős helyettes államtitkár mutatta be.

A témák közt a kommunikáció, a social média használata, a szponzoráció lehetőségei és a hazai versenyrendezés is napirenden volt.

Dr. Bartha Csaba, a MOB operatív igazgatója a párizsi olimpiai felkészülésről, a Team Hungary aktualitásairól beszélt, hasznosítva a MOB-küldöttség közelmúltban tett párizsi látogatását.

Bartha csaba sportvezetoi ert1 2023

Urr Anita, a paralimpiai bizottság főtitkára a paralimpiai vonatkozásokat ismertette. Dr. Baji Balázs, a Nemzeti Sportügynökség vezérigazgató-helyettese, a MOB Sportolói Bizottságának elnöke, a szervezet elnökségének tagja a Héraklész Programot mutatta be.

Az esemény első napján részt vett Fábián László, a MOB főtitkára is.

(Fotó: dr. Schmidt Ádám Facebook-oldala)