Peking2008: A női kézilabda válogatott Kína és Kazahsztán ellen lép pályára, már az olimpia helyszí

2008. 06. 19.
Megosztás

Lenyűgözőek a létesítmények, valósággal lüktet a város, minden szép és elegáns - mondta Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára azt követően, hogy hazaérkezett Pekingből, az augusztusi olimpia helyszínéről.
"Szédítően jó olimpia lesz. Minden létesítmény fantasztikus, főleg az újonnan épültek. Sok helyszínen jártunk, feltérképeztük az edző- és versenycsarnokokat, valamint az olimpiai falut is" - nyilatkozta Sinka.
Hozzátette, az olimpia előtt, augusztus 5-én a kínai válogatottal sikerült már lekötni egy edzőmeccset, másnap pedig a kazahokkal szeretnének játszani, várják a rivális válaszát.
Sinka megjegyezte: pontos, órára lebontott program a héten várható. Az biztos, hogy az első két meccset, augusztus 9-én és 11-én a svédek és a brazilok ellen helyi idő szerint délelőtt - vagyis közép-európai idő szerint hajnalban - rendezik.
Augusztus 13-án a németekkel, és 15-én az oroszokkal helyi idő szerint este, vagyis magyar idő szerint kora délután, míg 17-én a dél-koreaiak ellen helyi idő szerint délután - vagyis amikor Magyarországon reggel, délelőtt van - játszik a Hajdu-csapat.

(Origo.hu)
* * *

Irasd alá személyesen! A női válogatott olimpiai autogramgyűjtő füzete.


"Hajrá csajok!"- címmel autogramgyűjtő füzet készült az Olimpiai Játékokra készülő női kézilabda-válogatott játékosainak és szakvezetőinek fényképével és adataival.
A csapatfotót is tartalmazó kiadvány 550 forintért kapható, illetve postai úton is megrendelhető a Magyar Kézilabda Szövetségben (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3., 3. em. 305.)