Strandröplabda ob: duplázó győztesek Miskolcon

Strandröplabda ob: duplázó győztesek Miskolcon

2014. 07. 21.
Megosztás

Miskolcon játszották le a hétvégén a strandröplabda országos bajnokság negyedik fordulóját. A férfiaknál Kaszap Tamás és Nacsa Gábor, a nőknél Józsa Zsuzsanna és Ancsin Kitti diadalmaskodott.

A férfiaknál a négyből harmadszor a fináléba kerülő Kaszap és Nacsa két játszmában győzte le Maksa Zoltánt és Takács Gergelyt, így idén, a két héttel ezelőtti, gyenesdiási fordulóban aratott siker után már másodszor álltak a dobogó tetejére. A második fordulóban, Kispesten is ők alkották a legjobb magyar párost, hiszen a döntőben ott egy román duótól kaptak ki.

A nőknél az első, győri fordulóban diadalmaskodó Lutter Eszter és Lakatos Enikő, valamint a másodikat nyerő Józsa Zsuzsanna és Ancsin Kitti került a fináléba, ahol végül három játszmában diadalmaskodtak az utóbbiak.

A strandröplabda bajnokság nagydöntőjét két hét múlva (augusztus 2-3.), a Margitszigeten rendezik majd, a négy selejtezőversenyen megszerzett pontok alapján nemenként az első tizenhárom páros és a júniusi Kontinentális Kupában induló két válogatott duó mellett a jövő vasárnapi U18-as bajnokság győztesei indulhatnak majd a 16-os főtáblán.

(Fotó: Besenyei Gergely)