Téli EYOF 2013, Brassó: Értékeltek a hódeszkások

Téli EYOF 2013, Brassó: Értékeltek a hódeszkások

2013. 02. 20.
Megosztás

Az EYOF keddi versenynapján snowboardban két magyar versenyzőért szoríthattunk. A verseny végén Bekényi Ádám edző értékelte a fiatalok teljesítményét.

„A selejtező előtti melegítésen az előző napon megbeszélt hibákat javítottuk ki. 25-ös és 33-as rajtszámmal indultak versenyzőink a 44 fős mezőnyben.
Az első körben Csillag Dávid jól kezdett, egy apró hibát vétett, és a 33. helyen, egy másodperccel volt elmaradva a továbjutást jelentő 32. helytől. A következő körben kockáztatnunk kellett a sikeres előrelépés érdekében, de sajnos ismét rontott, és nem tudott javítani a helyezésén.
Sarkadi Ádám az elején nagyot rontott, így a mezőny végéről várhatta a folytatást. A második körben hibátlan pálya teljesítésével sokat javítva érkezett a célba. Csillag Dávid 34., Sarkadi Ádám a 38. helyet szerezte meg a versenyen.
Összességében reális eredmény született, és reménykeltő közelségben látjuk magunk előtt az élmezőnyt! Rengeteg tapasztalatot szereztünk ezen a versenyen, sokat tanulhattunk. Szeretnénk megköszönni ezúton is a Magyar Olimpiai Bizottságnak és a Magyar Snowboard Szövetségnek, hogy biztosította számunkra az indulás lehetőségét!"- összegzett Bekényi Ádám edző.