Tokió is fókuszba kerül a sporttudományi társaság konferenciáján

Tokió is fókuszba kerül a sporttudományi társaság konferenciáján

2022. 01. 13.
Megosztás


A tokiói olimpiai játékokról is elhangzik előadás a Nyerges Mihály emlékére rendezendő Eredményjelző: Magyar sport 2021 című konferencián a Testnevelési Egyetemen, január 27-én.

Az eseményt a Magyar Sporttudományi Társaság és annak Sportmenedzsment Szakbizottsága, valamint a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem közösen rendezi a TF Athén termében (1123 Budapest, Alkotás u. 44, „K” épület) január 27-én, csütörtökön, 14.30 és 18.00 óra között.

A szakmai fórumon a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, Fábián László a tokiói olimpiáról fog előadást tartani. A konferencián górcső alá kerül a paralimpia, a részben hazai rendezésű labdarúgó-Eb, a budapesti judo-világbajnokság és úszó Európa-bajnokság. A témák között szerepel még többek közt a sportágak versenyképessége, a létesítmény-fejlesztés és a Covid hatásai is.

Az aktuális program a Magyar Sporttudományi Társaság oldalán elérhető.

A járványhelyzetre való tekintettel a konferencián csak érvényes védettségi igazolással lehet részt venni, és kötelező a maszk használata, azonban a konferencia online megtekintésére is lehetőség lesz. A változtatás lehetőségét a szervezők fenntartják, amelyről minden regisztrálót időben értesítenek. A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció: 2022. január 26. 14.00 óráig Bendiner Nóránál [email protected] és +36 30 991 0203.

(MOB; fotó: MOB/Szalmás Péter)