Tucatnyi klub vett részt a Mikulás Kempo Kupán

Tucatnyi klub vett részt a Mikulás Kempo Kupán

2013. 12. 20.
Megosztás

Karácsony előtti versenyre gyűltek össze a gyerekek Felcsúton, a hétvégén, ahol tizenkét egyesület 18 év alatti harcosai csaptak össze. A Mikulás Kempo Kupát a házigazdák nyerték.

Mintegy hetven sportoló részvételével tartották meg a Mikulás Kempo Kupát az elmúlt hétvégén, Felcsúton. A 18 év alatti gyerekek részére rendezett harcművészeti viadalon hat kategóriában mérték össze tudásukat a kempókák.

Az idei esztendő utolsó hazai versenyét a házigazda szerepkört is betöltő Felcsúti Fehér Tigrisek nyerték, megelőzve az ugyancsak Fejér megyei Bicskei Harcosok csapatát, valamint az újfehértói Tai Qi egyesületet.

Kornély György szervező:
„Elsőként ezen a tornán lett bevezetve a submisson (földrevitel) kategória, valamint a gyo-t (önvédelmi szám) is újra beillesztettük a programba. Ezek a nemzetközi szövetség versenyrendszerében is szerepelnek. A visszajelzések alapján pozitív volt a megítélése mindkettőnek. Nagyon szerettük volna, hogy a gyerekeket, juniorokat megversenyeztessük még karácsony előtt. természetesen a Télapó is meglátogatta a résztvevőket a felcsúti sportcsarnokban, gondoskodva a jó hangulatról. Köszönjük a támogatást a helyi önkormányzatnak!”

Végeredmény: 1. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE, 2. Bicskei Harcosok Kempo HSE, 3. Újfehértói Tai Qi Harcművészeti és Diáksport KE, 4. Dojo Lovász SKE, 5. Fujimoto, 6. Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia, 7. Budajenő Kempo Klub

(Forrás: Pecsu Press)