Flag1

Vezérigazgatót keres az Európai Olimpiai Bizottság

2023. 10. 17.
Megosztás

Vezérigazgatói pályázatot hirdet az európai olimpiai bizottságok közös szervezete, az EOC – tette közzé honlapján a kontinentális ötkarikás szervezet. A jelentkezési határidő 2023. november 20.

Az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) egy non-profit szervezet, amely Európa 50 nemzeti olimpiai bizottságát képviseli. Központjuk Rómában található. Az EOC égisze alatt zajlik többek közt az Európa Játékok és az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál is.

Az EOC dinamikus és tapasztalt vezérigazgatót keres a szervezet vezetésére. Római irodájukban egy professzionális csapat vezetése a fő feladata. A vezérigazgató közvetlenül az EOC végrehajtó bizottságának jelentve felelős a szervezet napi irányításáért, pénzügyi felügyeletéért és a jó működésért.

A teljes felhívás az eurolympic.org oldalán érhető el.

Az érdeklődőknek az önéletrajzukat és minden egyéb vonatkozó dokumentumot a következő címre kell küldeniük: [email protected].
A jelentkezési határidő: 2023. november 20.

A pályáztatást a Deloitte vezető globális menedzsment tanácsadó cég és az Olympic Partners (TOP) program irányítja az átlátható folyamat biztosítása érdekében.

A vezérigazgató 2024 elején lép hivatalba.