Gerysson

2024. 06. 14., 15:02

Hősök, Deniz, az Irie Maffia tagjai és Animal Cannibals az Utcai Sportok Olimpiai Fesztiválján!

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat keretében izgalmas zenei programokkal is készülnek a szervezők, amelyekkel a sportesemény kísérőrendezvényén, az Urban Fesztiválon találkozhatnak az érdeklődők. A különleges programokkal június 20-23. között – tehát az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat teljes ideje alatt – várják a látogatókat a Ludovika Campuson. A rendezvény célja, hogy a szurkolói mellett zenei élményben is részesüljenek a helyszínre érkezők. A hangulatról a magyar könnyűzenei élet, valamint a rap szcéna kiemelkedő szereplői gondoskodnak. A fellépők között ott van az Animal Cannibals, a Hősök, MC Kemon és Deniz is.
20240601 011 OQS onkentes

2024. 06. 03., 12:41

Közel 500 önkéntes segít az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat budapesti állomásának lebonyolításában

Óriási érdeklődés övezi már most az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat budapesti állomását. Az ingyenesen látogatható eseményt idén június 20-23. között rendezik meg a Ludovika Campus területén. Az esemény lebonyolításában közel 500 önkéntes segíti a szervezőket, akik nélkülözhetetlen támogatást nyújtanak a verseny sikeres megvalósításához. Nekik tartottak a szervezők június 1-én önkéntes napot, amelyen nemcsak információkat kaptak feladataikról, de sportági bemutatók által is közelebb kerülhettek az utcai sportok olimpiai fesztiváljához.
Logan Martin IOC OIS Bob Martin

2024. 05. 29., 09:00

Budapestről a párizsi olimpiára! – utcai sportok fesztiválja világsztárokkal, a belépés ingyenes!

Végleges az Utcai Sportok Olimpiai Kvalifikációs Sorozatának budapesti versenyprogramja! Június 20. és 23. között Budapestre költöznek a BMX Freestyle, a breaking, a gördeszka és a sportmászás legjobbjai a világon, hogy a Ludovika Campuson mérjék össze tudásukat. A tét: ki jut ki a párizsi olimpiára! A budapesti verseny, a zenei és családi fesztivál ingyenesen látogatható. Összesen majd’ félezer versenyzőnek, a magyar kiválóságok mellett hét külföldi olimpiai bajnoknak szurkolhatnak az érdeklődők. Köztük olyan versenyzőknek, mint Joszozumi Szakura, Alberto Ginés López és Logan Martin.