Vizes vb - Úszás

2024. 04. 15., 10:30

Az úszó Kós Hubert San Antonióban is bizonyított

Kós Hubert országos csúcsot úszott 100m háton San Antonióban. Nem sikerült olimpiai indulási jogot szereznie a magyar 3x3-as női kosárlabda-válogatottnak Hongkongban. A világranglista alapján maradt esély a párizsi indulás megszerzésére az Ecseki Nándor, Madarász Dóra asztalitenisz vegyes párosnak. A sportlövő Major Veronika egy hellyel maradt le az olimpiai kvótáról 10m pisztolyban. Tenisz élversenyzőink több fronton léptek pályára a hétvégén.
20240323 015 vivo vk

2024. 03. 25., 14:11

Szatmári András vk-győzelemmel fejezte be a vívók olimpiai kvalifikációs sorozatát, 15 kvótát szereztek a vívók az olimpiára

Egy arany- és két bronzérem a vívóink hétvégi világkupa-mérlege. Grand Slam-bronzéremmel tért vissza a tatamira Vég Zsombor. A Pavlova Maria, Sviatchenko Aleksei műkorcsolyapáros negyedik a világbajnokságon. Három egyéni döntő az athéni rg-világkupán. Valter Attila elégedett a Katalán körversenyen mutatott formájával. A snowboardos Kozuback Kamilla először szerepelt felnőtt vk-fináléban.
53577254945 250b5c1a4c k

2024. 03. 11., 16:36

Gulyás Michelle öttusában világkupát, Kun Anna párbajtőrben GP-t nyert

Gulyás Michelle győzött az öttusázók idei első világkupaversenyén Kairóban. Magyar sikereket hozott a budapesti párbajtőr GP-verseny, Kun Anna a női győztes. Két magyar ezüstérem született a birkózó Yasar Dogu–Vehbi Emre–Hamit Kaplan-emlékversenyen. Póta Georgina a főtáblán menetel a szingapúri Grand Smash-versenyen. A férfi tornászok a harmadik világkupán szerepeltek. A judós Tóth Krisztián ötödik a linzi GP-viadalon. Az ökölvívó Akilov Pylyp az olimpiai kvóta kapujában. Halász Bence szerepelt a legjobban a dobó Európa-kupán. Valter Attila győzelemre segítette csapattársát. Elmaradt a triatlon világbajnoki forduló.