Aron boldog

2023. 03. 27., 15:30

Három helyszín – három magyar vívóarany

A kardozó Szilágyi Áron, a párbajtőröző Kun Anna és a férfi párbajtőrcsapat nyerte az olimpiai kvalifikáció előtti utolsó vívó világkupa-versenyt. Péni István az indiai világkupa-viadalon a puska összetettben és Dénes Eszterrel a légpuskás vegyes csapatban szerzett ezüstérmet. A kötöttfogású birkózók a zágrábi Eb előtti utolsó felmérőn a dániai Thor Master-tornán öt aranyérmet nyertek.
20210725 283 TOKYO 2020 09 vitorlazas

2023. 03. 20., 17:12

Az olimpikon vitorlázó Érdi Mária bronzérmes az Európa-bajnokságon

Érdi Mária bronzérmes a vitorlázók ILCA 7-es hajóosztályának Európa-bajnokságán. A magyar férfi vízilabda-válogatott bejutott a világkupa Szuperdöntőjébe. Fábián Bettina bronzérmes a nyíltvízi úszók idénynyitó Európa-kupa versenyén. Negyedik a belgiumi világkupa-fordulóban a női kardcsapat. Pigniczki Fanni ezüstérmes karikával az athéni világkupán. Valter Attila fél perccel a győztes mögött végzett az egynapos Miláno-Sanremo versenyen. Asztaliteniszezőink a szingapúri Grand Smash-en szerepeltek. Új-Delhiben az ökölvívó világbajnokságon még várat magára az első magyar győzelem.
Öttusa Eb - Nõi váltó

2023. 03. 13., 09:30

A magyar öttusázók érmekkel kezdték az olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatot

Gulyás Michelle arany-, Bőhm Csaba ezüstéremmel térhet haza a kairói olimpiai kvalifikációs világkupáról. Az elmúlt év után ismét ezüstérmes Kun Anna a budapesti párbajtőr-világkupán. A férfi kézilabda-válogatott megnyerte Európa-bajnoki selejtező csoportját. A vízilabda-válogatott a horvátok elleni találkozón döntheti el, hogy részt vehet-e a szuperdöntőben. Sportlövőink közül Major Veronika közel állt a párizsi kvótaszerzéshez. A rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokságon a női váltó az ötödik helyen végzett.