Maria Bulatova1

Az európai akadémiák sportdiplomatája látogatott a MOB-székházba

2023. 03. 02.
Megosztás

A Magyar Olimpiai Bizottság székházába látogatott Mariia Bulatova, az európai olimpiai akadémiák közös szervezetének alelnöke, az Ukrán Olimpiai és Sportbizottság alelnöke, az Ukrán Olimpiai Akadémia első embere, számos sport témájú kiadvány szerzője.

A magyar gyökerekkel rendelkező sportdiplomata az Európai Olimpiai Akadémiák közép-európai regionális konferenciája alkalmából érkezett Magyarországra, a háromnapos eseménynek az egri Kemény Ferenc Sportcsarnok ad otthont.

A sportvezető szerdán a MOB-székházban találkozott Fábián László főtitkárral, Győr Bélával, a Magyar Olimpiai Akadémia (MOA) főtitkárával és a szintén egri konferenciára utazó Gyurta Dániellel, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság magyar tagjával.

Mariia Bulatova rövid megbeszélést folytatott a sportvezetőkkel, akik bemutatták neki a MOB-iroda munkatársait, a szervezet működését.

Maria Bulatova2
MOB-Média

A sportvezető délután Egerben köszöntötte az európai országokból érkező sportvezetőket.

A konferencia az olimpiai nevelés témakörét járja körbe a témában járatos szakértők közreműködésével. A rendezvényt a MOA az európai szervezettel közösen szervezi.

(MOB-Média)