László Csaba és Páli Viktória is ott lesz a 2013-as Világjátékokon

Táncsport: Magyar érmek San Marinóban és Szegeden

2014. 06. 24.
Megosztás

Fantasztikus hétvégét zártak táncososaink a nemzetközi versenyeken. A magyarok a felnőtt kategóriákban összesen hat érmet gyűjtöttek be, emellett számos utánpótlás (ifi és junior) dobogós helyezést is ünnepelhettek.

Magyar győzelemmel fejeződött be a Szegeden megrendezett Szőke Tisza Nemzetközi Táncverseny. A felnőtt WDSF Latin Openen Nagymihály Balázs és Szalai Ágnes győzött. Az ezüstérem is Magyarországon maradt, mivel azt a Mészáros Mihály, Dáné Alexandra duó vehette át az eredményhirdetéskor. A magyarok a felnőtt érmeken túl több utánpótlás dobogós helyezéssel zártak Szegeden.

A magyar válogatott egy része a San Marino Openen vett részt, ahol a Világjátékok-résztvevő László Csaba és Páli Viktória (a képen) két profi standard versenyen is indult, mindkétszer ezüstérmet szerzett.

A felnőtt WDSF Latin World Openen – többek között – a magyar bajnok is parkettre lépett. Andrea Silvestri és Váradi Martina harmadik lett.

A Hegyes Bertalan János, Kis Violetta párosunk tíztáncban állhatott a dobogóra, miután bronzérmes lett a WDSF Tíztánc Openen.

(Forrás: mtasz)