Header

Második karrier

Hisszük, hogy az élsportban szerzett küzdeni tudással és munkabírással sportolóink az élet minden területén megállják a helyüket. Tudjuk azonban, hogy az aktív pályafutás utáni útkeresés igen ijesztőnek és kihívásokkal telinek tűnik, így a MOB Kettőskarrier-program igényre szabottan segít abban, hogy a résztvevők második karrierjéhez vezető útját egyengesse, legyen szó pályaorientációról, gyakornoki programról vagy éppen ösztöndíjas foglalkoztatásról.

A sportolók motiváltsága, sikervágya garanciát jelent a foglalkoztatók számára, hogy a sport után a „civil” életben is sikeresek legyenek. A foglalkoztatók törekvése, hogy a megfelelő háttérrel (ami stabil és definiált), ösztöndíjas, gyakornoki programokkal, illetve coaching lehetőséggel segítsék munkájukat. Ezáltal a sportolók bizalmat kapnak a foglalkoztatótól, és ez hozzásegíti őket, hogy a munkaerőpiac értékes résztvevői legyenek. A MOB Kettőskarrier-program keretében a Magyar Olimpiai Bizottság folyamatosan egyeztet a munkáltatókkal az új munkavállalók hatékony integrálásának eszközeiről, a támogatás formáiról és elősegíti a munkavállaló sportoló és a munkáltató közötti párbeszédet az új pozíció igényének felmerülésétől a megegyezésig, valamint utánköveti a sportoló munkába állásának és integrációjának tapasztalatait.

Jelentkezés

Group 123

Valami újba kezdenél?

A Kettőskarrier-program segít a lehető legmagasabb teljesítményt elérni, átesni a holtpontokon, átlendülni a legyőzhetetlennek tűnő akadályokon.
Jelentkezem