Header

Sportteljesítmény fokozás

Hisszük, hogy mindig van feljebb, és a jónál is létezik jobb. Legyen szó teljesítménydiagnosztikáról, teljesítményedzésről, hatékonyabb rehabilitációról vagy táplálkozási tanácsadásról. A MOB Kettőskarrier-program igényre szabottan segít abban, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet ki tudják hozni magukból.

A hazai és nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy a modern felkészítő munka képzési-nevelési feladatai egyre inkább megkövetelik a tudományos, objektív adatok alapján történő segítségnyújtást.

A fejlődési trendeket tanulmányozva megállapítható, hogy a feladatok magas színtű ellátására specialistákból álló teamek alakulnak, a modernizáció lényegét az interdiszciplináris, integratív módszerek jelentik. Ezen programelem keretében a MOB sporttudományos alapon nyugvó teljesítménydiagnosztikai, biomechanikai és humánbiológiai felmérések eredményei alapján egyéni korrekciós, rehabilitációs, dietetikai és képességfejlesztést célzó performance coaching foglalkozásokat biztosít. A teljesítmény-élettani, biomechanikai és humánbiológiai méréseket a MOB szakmai partnereivel való együttműködés keretében biztosítja. A rehabilitációs, dietetikai és performance coaching fejlesztések a MOB szerződéses partnereinél vehetők igénybe.

Szakmai partnereink

Bemutatkozás

A Fájdalom Ambulancia egy 2003. óta működő mozgásszervi orvosi hálózat, mely elsősorban (sport)sérülések vagy műtétek utáni rehabilitációval, illetve megelőzéssel (prehabilitáció) foglalkozik. A terápia során a legmodernebb fizikoterápiás eljárások mellett gyógytorna, manuálterápia, masszázs és infúziós kezelések is fontos szerepet játszanak. Rendelkezünk jégszaunával, Csörsz utcai rendelőnkben röntgennel, Miskolcon MRI-vel és röntgennel is rendelkezünk.

Bemutatkozás

A Fit4Race egy holisztikus minden teljesítmény területre kiterjedő rendszer, mely magába foglal professzionálisan felszerelt laborokat, a hozzá tartozó szakértői, orvosi háttérrel, performance coachokkal, és edzőtermekkel. Adatalapú megközelítésünk és holisztikus módszertanunk objektív támpontot ad abban, hogy a sportolók tudják, hogy mindent megtesznek a sikerekért, a versenyeken és a hétköznapi életben egyaránt. Az első pillanattól kezdve egészen a legfontosabb momentumig végig kísérjük a sportolókat. Ez a folyamat áll a vizsgálatokból, a felkészítésből, teljesítmény optimalizálásból, és a versenyeken történő csúcsra járatásból.

Weboldal

Bemutatkozás

A SYNLAB Sportdiagnosztikai csapata Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatóját állítja a MOB Kettőskarrier programjának a szolgálatába. Több mint 5.000 labor paraméter közül tudjuk kiválasztani és értelmezni azokat, melyek a sportolók fizikai állapotáról adnak hasznos visszajelzéseket. A labor adatokat orvosi és dietetikai szempontból értelmezzük elsősorban, de hasznos visszajelzéseket adunk a sportoló teljes stábja számára. Sportdietetikai csapatunk 5 éves tapasztalattal rendelkezik élsport területén, számos hazai szövetség világ- és olimpiai bajnokának a felkészülését támogattuk ezidő alatt.

Weboldal

Bemutatkozás

A Magyar Kézilabda Szövetség Gyömrői úti Sporttudományos és Diagnosztikai Központja is a MOB Kettőskarrier-programjában résztvevő sportolók rendelkezésére áll. A diagnosztikai központ egy integrált laboratórium, mely testszerkezetet vizsgáló, biomechanikai, terhelésélettani és kardiológiai laboratóriumot is magába foglal.

Jelentkezés

Image2

Érj el új csúcsokat!

A Kettőskarrier-program segít a lehető legmagasabb teljesítményt elérni, átesni a holtpontokon, átlendülni a legyőzhetetlennek tűnő akadályokon.
Jelentkezem