Header

Mentális támogatás

Hisszük, hogy a modern sportban a mentális felkészültség döntő tényező. Legyen szó sportpszichológiai segítségről, coachingról vagy mentorálásról, a MOB Kettőskarrier-program igényre szabottan támogatja a sportolót. Felkutatjuk a megfelelő szakembert a sportoló mentális erősítésének érdekében, hogy semmilyen zavar ne állhasson a siker útjába.

A személyiségfejlesztés egy életen át tartó folyamat. A MOB a sportolók számára, a kettőskarrier-program teljes idejére biztosítja a professzionális személyiségfejlesztés különböző eszközeit, melyek célja, hogy a tudomány kipróbált és hatékony eszközeivel többek között növeljék az egyén lelkierejét, önbecsülését, önbizalmát, örömkészségét, kapcsolatainak minőségét.

Fontos, kölcsönös bizalmon alapuló terület ez, ezért nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy kipróbált, megbízható és professzionális szakemberekből állítsuk össze a mentális támogató csapatot. Egyénhez igazodva igyekszünk segíteni a megfelelő szakemberek kiválasztását, akik között pszichológusokat, coachokat és mentorokat is találunk.

Szakmai partnereink

Bemutatkozás

Az élsportot követően az elmúlt 10 évben a kommunikátor és közgazdász szakmáim mellett kitanultam és végig jártam a civil életbe való átlépés minden elemét, személyes és szakmai szinteken. A továbbképzés, pályaválasztás és karrier coaching területét érintő témákban tudlak támogatni. Személyes hitvallásom, hogy a sport után is megvan a számodra megfelelő út, ahol önazonosan tudod elérni a céljaidat és sikeres leszel.

Bemutatkozás

Life coach, mediátor, resztoratív facilitátor.

Hiszek abban, hogy mindenkiben megvan a változás lehetősége, a változtatás képessége. Empátiával, őszinteséggel, odafigyeléssel, kommunikációs eszközökkel támogatom a hozzám fordulókat, hogy megtalálják saját válaszukat a problémájukra, kiemelten konfliktusos helyzetben.

Bemutatkozás

Élsportolói, kosárlabda edzői és testnevelő tanári háttérrel 20 évig sportriporterként dolgoztam, így széles spektrumban ismerem a sportolók nehézségeit, kihívásait. Ezek a tapasztalatok is segítenek abban, hogy sport coachként egyéni és csapat sportolókat támogassak problémáik megoldásában.

Bemutatkozás

A Sport és Lélek Egyesület három alapító szakmai vezetője célul tűzte ki, hogy az évek alatt megszerzett sport- és civil terápiákból hozott szakmai tudását átadja a sportszektornak: sportolóknak, edzőknek, sportszervezeteknek. Elkötelezettek a sportpszichológiai szakma megreformálásában, ezért az elmúlt két évben megújították a sport szakpszichológus képzést Magyarországon. Tanítottak az összes szakképzésben, óraadók különböző egyetemeken. Írták és terjesztik az ötkötetes sportpszichológiai tankönyvet, melynek első megjelent kötete a Dobbantó. https://www.sporteslelek.hu/ki... Egyedülálló módon, először Magyarországon megszervezték az I. Magyar Sportpszichológiai Konferenciát, melynek fontos tételmondata volt: „A sportoló fejlődése az eredményesség alapja”. Hagyományteremtő céllal a konferenciát évente megrendezik, a második esemény kiemelt jelentőségű alaptézise: „A sportoló elsősorban ember”.

Szakembereink az élsport világából érkeztek, saját bőrükön tapasztalták meg, milyen az eredményesség érdekében prés alatt lenni, mit jelent az élsport és a civil élet összeegyeztetése, a nehézségekkel való mindennapos megküzdés, egyensúlyozni a sportélet és a család között, hogyan lehet feldolgozni a sérülések miatt félbeszakadt pályafutásokat. Versenyzőként majd edzőként, most pedig sportpszichológusként az évtizedek alatt megszerzett szakmai tudással és gyakorlati tapasztalattal felhangosítják a belső dilemmákat és megoldást kínálnak a felmerülő kérdésekre.

„Abban tudunk segíteni, hogy megértsd a problémáidat, segítenünk megküzdeni életed nehézségeivel, visszaadjuk a kontrollt a kezedbe, ezáltal megtanulod meghozni a számodra megfelelő döntéseket.”

Jelentkezés

Image3

Lendülj át a holtponton!

A Kettőskarrier-program segít a lehető legmagasabb teljesítményt elérni, átesni a holtpontokon, átlendülni a legyőzhetetlennek tűnő akadályokon.
Jelentkezem