Frame 32

Bemutatkozás:

24 éve foglalkozom gyerekek, serdülők és fiatal felnőttek tanulási képességeinek, részképességeinek felmérésével és tanácsadással. A Magyarországon jelenleg elérhető legrészletesebb tanulási képességprofil alapján segítem kliemseimet iskolai beváláshoz, tanuláshoz kapcsolódó kérdésekben, erősségeik megtalálásában, elakadásaik feltárásában és megoldásában, vagy éppen a számukra legmegfelelőbb iskola, szakirány, szakma megtalálásában.

Bemutatkozás

A Fájdalom Ambulancia egy 2003. óta működő mozgásszervi orvosi hálózat, mely elsősorban (sport)sérülések vagy műtétek utáni rehabilitációval, illetve megelőzéssel (prehabilitáció) foglalkozik. A terápia során a legmodernebb fizikoterápiás eljárások mellett gyógytorna, manuálterápia, masszázs és infúziós kezelések is fontos szerepet játszanak. Rendelkezünk jégszaunával, Csörsz utcai rendelőnkben röntgennel, Miskolcon MRI-vel és röntgennel is rendelkezünk.

Bemutatkozás

A Fit4Race egy holisztikus minden teljesítmény területre kiterjedő rendszer, mely magába foglal professzionálisan felszerelt laborokat, a hozzá tartozó szakértői, orvosi háttérrel, performance coachokkal, és edzőtermekkel. Adatalapú megközelítésünk és holisztikus módszertanunk objektív támpontot ad abban, hogy a sportolók tudják, hogy mindent megtesznek a sikerekért, a versenyeken és a hétköznapi életben egyaránt. Az első pillanattól kezdve egészen a legfontosabb momentumig végig kísérjük a sportolókat. Ez a folyamat áll a vizsgálatokból, a felkészítésből, teljesítmény optimalizálásból, és a versenyeken történő csúcsra járatásból.

Weboldal

Bemutatkozás

A SYNLAB Sportdiagnosztikai csapata Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatóját állítja a MOB Kettőskarrier programjának a szolgálatába. Több mint 5.000 labor paraméter közül tudjuk kiválasztani és értelmezni azokat, melyek a sportolók fizikai állapotáról adnak hasznos visszajelzéseket. A labor adatokat orvosi és dietetikai szempontból értelmezzük elsősorban, de hasznos visszajelzéseket adunk a sportoló teljes stábja számára. Sportdietetikai csapatunk 5 éves tapasztalattal rendelkezik élsport területén, számos hazai szövetség világ- és olimpiai bajnokának a felkészülését támogattuk ezidő alatt.

Bemutatkozás

Az élsportot követően az elmúlt 10 évben a kommunikátor és közgazdász szakmáim mellett kitanultam és végig jártam a civil életbe való átlépés minden elemét, személyes és szakmai szinteken. A továbbképzés, pályaválasztás és karrier coaching területét érintő témákban tudlak támogatni. Személyes hitvallásom, hogy a sport után is megvan a számodra megfelelő út, ahol önazonosan tudod elérni a céljaidat és sikeres leszel.

Bemutatkozás

Life coach, mediátor, resztoratív facilitátor.

Hiszek abban, hogy mindenkiben megvan a változás lehetősége, a változtatás képessége. Empátiával, őszinteséggel, odafigyeléssel, kommunikációs eszközökkel támogatom a hozzám fordulókat, hogy megtalálják saját válaszukat a problémájukra, kiemelten konfliktusos helyzetben.

Bemutatkozás

Élsportolói, kosárlabda edzői és testnevelő tanári háttérrel 20 évig sportriporterként dolgoztam, így széles spektrumban ismerem a sportolók nehézségeit, kihívásait. Ezek a tapasztalatok is segítenek abban, hogy sport coachként egyéni és csapat sportolókat támogassak problémáik megoldásában.

Bemutatkozás

A Sport és Lélek Egyesület három alapító szakmai vezetője célul tűzte ki, hogy az évek alatt megszerzett sport- és civil terápiákból hozott szakmai tudását átadja a sportszektornak: sportolóknak, edzőknek, sportszervezeteknek. Elkötelezettek a sportpszichológiai szakma megreformálásában, ezért az elmúlt két évben megújították a sport szakpszichológus képzést Magyarországon. Tanítottak az összes szakképzésben, óraadók különböző egyetemeken. Írták és terjesztik az ötkötetes sportpszichológiai tankönyvet, melynek első megjelent kötete a Dobbantó. https://www.sporteslelek.hu/ki... Egyedülálló módon, először Magyarországon megszervezték az I. Magyar Sportpszichológiai Konferenciát, melynek fontos tételmondata volt: „A sportoló fejlődése az eredményesség alapja”. Hagyományteremtő céllal a konferenciát évente megrendezik, a második esemény kiemelt jelentőségű alaptézise: „A sportoló elsősorban ember”.

Szakembereink az élsport világából érkeztek, saját bőrükön tapasztalták meg, milyen az eredményesség érdekében prés alatt lenni, mit jelent az élsport és a civil élet összeegyeztetése, a nehézségekkel való mindennapos megküzdés, egyensúlyozni a sportélet és a család között, hogyan lehet feldolgozni a sérülések miatt félbeszakadt pályafutásokat. Versenyzőként majd edzőként, most pedig sportpszichológusként az évtizedek alatt megszerzett szakmai tudással és gyakorlati tapasztalattal felhangosítják a belső dilemmákat és megoldást kínálnak a felmerülő kérdésekre.

„Abban tudunk segíteni, hogy megértsd a problémáidat, segítenünk megküzdeni életed nehézségeivel, visszaadjuk a kontrollt a kezedbe, ezáltal megtanulod meghozni a számodra megfelelő döntéseket.”

Weboldal

Bemutatkozás

A Magyar Kézilabda Szövetség Gyömrői úti Sporttudományos és Diagnosztikai Központja is a MOB Kettőskarrier-programjában résztvevő sportolók rendelkezésére áll. A diagnosztikai központ egy integrált laboratórium, mely testszerkezetet vizsgáló, biomechanikai, terhelésélettani és kardiológiai laboratóriumot is magába foglal.