RTG 6780

Major Veronikát és a kardcsapatot köszöntötték a Kopaszi Kertben

2024. 08. 05.
Megosztás

Vasárnap újabb sportolók érkeztek haza a párizsi olimpiáról, akiket a Magyar Olimpiai Bizottság Szurkolói Klubjában köszöntöttek.

Az érmes versenyzőket nem a Ferihegyi Nemzetközi Repülőtéren köszönti a Magyar Olimpiai Bizottság, hanem sajtónyilvános, szurkolással egybekötött közönségtalálkozót szervez a Kopaszi-gáton található Kopaszi Kertben.

Vasárnap délután landolt Ferihegyen a Wizz Air-gép, majd a MOB kisbusza a Kopaszi-gátra szállította Major Veronika olimpiai bronzérmes sportlövőt, valamint az ezüstérmes férfi kardcsapat tagjait: Gémesi Csanádot, Szatmári Andrást és Rabb Krisztiánt. Szilágyi Áron Párizsban maradt, ő a játékok végén utazik haza.

A párizsi olimpia magyar hőseit ezúttal Fazekas Erzsébet sportriporter kérdezte a sikerről, az oda vezető útról.

A köszöntés után a színpadi beszélgetésben Rédei Kata, Stieber Mercedes, Deli Rita és Császsár Gábor vett részt.

- - - - - - - - - -

Szurkolói Klub a Kopaszi-gáton!

A siker bennünk van! A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubja július 26-án nyílt a Kopaszi-gáton a Kopaszi Kertben, ahol korábbi olimpiai bajnokok szakértő hozzászólásai színesítik az eleve izgalmas, magyar érdekeltségű sporteseményeket.

A MOB érdekes kerekasztal-beszélgetésekkel, izgalmas programokkal, a közös drukkolás élményével várja a rajongókat, ráadásul az olimpiáról hazatérő sportolók egy része is egyenesen a klubba jön, hogy itt számoljon be először első kézből az élményeikről.

Az eseményhez természetesen a Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai partnerei is csatlakoznak – kísérő programokkal, extra élményekkel. A délutánok, esték házigazdája Fazekas Erzsébet és Léderer Ákos.

A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubja a Kopaszi Kertben július 26. és augusztus 11. között tart nyitva minden nap 13.00 és 23.00 óra között.