Csanádi Árpád sportdiplomata

Megemlékezések Csanádi Árpád születésének 100. évfordulója alkalmából

2023. 02. 16.
Megosztás

Dr. Csanádi Árpád 1923. február 23-án született Pestszenterzsébeten. Az egykori NOB-tag, MOB-főtitkár idén lenne 100 esztendős. A sportdiplomatára a jubileum alkalmából több eseménnyel is megemlékezünk.

A Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Olimpiai Akadémia, a Ferencvárosi Torna Club, a Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola és Középiskola, valamint a Csanádi Árpád Olimpiai Baráti Kör tisztelettel meghívja Önt Dr. Csanádi Árpád (1923-1983) sportdiplomata, a NOB volt tagja, sportigazgatója, MOB-főtitkár, magyar bajnok labdarúgó, mesteredző, egyetemi tanár, az FTC Örökös Bajnoka születésének 100. évfordulója alkalmából tartandó ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra.

Időpont:2023. február 23-án (csütörtökön) 11 óra.
Helyszín: Budapest XII. Farkasréti temető, 1-1-368/1. sír.

Megemlékeznek: Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Orosz Pál, a Ferencvárosi Torna Club Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. Verset mondanak a Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola és Középiskola tanulói. A rendezvény moderátora Győr Béla, a Magyar Olimpiai Akadémia főtitkára.


A Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Olimpiai Akadémia, Szigliget Község Önkormányzata, valamint a Csanádi Árpád Olimpiai Baráti Kör tisztelettel meghívja Önt a 2023. február 25-én (szombaton) 11 órakor tartandó ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra a szigligeti kikötő melletti sportolói fasorhoz.

Megemlékeznek: Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Balassa Dániel, Szigliget polgármestere. A rendezvény moderátora: Győr Béla, a Magyar Olimpiai Akadémia főtitkára.

(MOB-MOA; fotó: MTI)